Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 40 dkg előhűtött édes omlós tészta (nem tévedés!) 25 dkg friss spenót 10 dkg ömlesztett sajt 1 gömböc mozzarella pár szelet sonka 2 evőkanál zsemlemorzsa só, bors, szerecsendió 1 db tojás a lekenéshez Elkészítése: A spenótot megtisztítjuk és pár percre forrásban lévő vízbe dobjuk, majd leszűrjük és lecsepegtetjük késsel apróra vágjuk. Az ömlesztett sajthoz […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Ildikó Juhászné
Beküldte: 2016.03.22.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 40 dkg előhűtött édes omlós tészta (nem tévedés!)
  • 25 dkg friss spenót
  • 10 dkg ömlesztett sajt
  • 1 gömböc mozzarella
  • pár szelet sonka
  • 2 evőkanál zsemlemorzsa
  • só, bors, szerecsendió
  • 1 db tojás a lekenéshez


Elkészítése:

A spenótot megtisztítjuk és pár percre forrásban lévő vízbe dobjuk, majd leszűrjük és lecsepegtetjük késsel apróra vágjuk.

Az ömlesztett sajthoz keverjük a spenótot, sózzuk, borsozzuk és fűszerezzük szerecsendióval, ez után hozzákeverjük a zsemlemorzsát.

A tésztát letekerjük és két oldalon bevagdossuk 2-3 cm -ként.

A tészta közepére fektetjük a sonka szeleteket és rátesszük a spenótos krémet.

Erre kerül a mozzarella amit előzőleg szeleteltünk. A bevagdosott széleket ráhajtjuk és lekenjük tojással. 180°előmelegített sütőben 40-45 percig sütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Tavasz Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Ildikó Juhászné
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is