Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A hússzeleteket enyhén kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, majd lisztbe forgatjuk. A forró olajban kisütjük, ügyelve arra, hogy ne száradjanak ki. A megsült hússzeleteket egy kiolajozott tepsibe helyezzük. A spenótleveleket megfőzzük, majd összeturmixoljuk. A főtt tojásokat megpucoljuk és villával összezúzzuk. A fokhagymát nagyon apróra vágjuk. A tejfölbe keverjük a turmixolt spenótot, a zúzott tojást, az aprított fokhagymát […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Beküldte: 2013.02.27.

Hozzávalók

Elkészítése

A hússzeleteket enyhén kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, majd lisztbe forgatjuk. A forró olajban kisütjük, ügyelve arra, hogy ne száradjanak ki. A megsült hússzeleteket egy kiolajozott tepsibe helyezzük.

A spenótleveleket megfőzzük, majd összeturmixoljuk. A főtt tojásokat megpucoljuk és villával összezúzzuk. A fokhagymát nagyon apróra vágjuk.

A tejfölbe keverjük a turmixolt spenótot, a zúzott tojást, az aprított fokhagymát és a reszelt sajtot. Az elkészült tejfölös-spenótos keveréket a tepsiben lévő hússzeletekre halmozzuk.

A tepsit alufóliával lefedjük, és 180-200 fokra előmelegített sütőben addig sütjük, amíg a sajt szépen megolvad és az ízek összeérnek. A spenót és a fokhagyma különleges ízt ad a fogásnak.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Cukormentes receptek Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is