Elkészítése
A hússzeleteket enyhén kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, majd lisztbe forgatjuk. A forró olajban kisütjük, ügyelve arra, hogy ne száradjanak ki. A megsült hússzeleteket egy kiolajozott tepsibe helyezzük.
A spenótleveleket megfőzzük, majd összeturmixoljuk. A főtt tojásokat megpucoljuk és villával összezúzzuk. A fokhagymát nagyon apróra vágjuk.
A tejfölbe keverjük a turmixolt spenótot, a zúzott tojást, az aprított fokhagymát és a reszelt sajtot. Az elkészült tejfölös-spenótos keveréket a tepsiben lévő hússzeletekre halmozzuk.
A tepsit alufóliával lefedjük, és 180-200 fokra előmelegített sütőben addig sütjük, amíg a sajt szépen megolvad és az ízek összeérnek. A spenót és a fokhagyma különleges ízt ad a fogásnak.
