Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Stefánia-vagdalt recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 1 kg darált hús
  • 4 db zsemle
  • 5 db keményre főtt tojás
  • 3 db tojás
  • 5 gerezd fokhagyma
  • pirospaprika
  • só
  • bors
  • ételízesítő
  • olaj

Elkészítése

A húsra ráütünk 3 tojást, rányomjuk a fokhagymákat, sózzuk, borsozzuk, ételízesítővel és pirospaprikával ízesítjük. A zsömléket vízben megmártjuk, kinyomkodjuk és rámorzsoljuk a húsra, majd az egészet alaposan összedolgozzuk.

Egy tepsit kikenünk zsiradékkal és az aljára egyenletesen elsimítva lerakjuk a húsmassza felét. Erre rárakosgatjuk a főtt tojásokat, majd betakarjuk a maradék húsos masszával. Olajjal megkenjük és előmelegített sütőben 180 fokon kb. másfél óra alatt ropogósra sütjük.

https://receptneked.wps.hu/egytaletelek/stefania-vagdalt-3/