Elkészítése
A húst kissé kiklopfoljuk, majd mindkét oldalát megsózzuk és megborsozzuk. Ezután lisztbe forgatjuk, és bő, forró olajban aranybarnára sütjük. Miután a húsok elkészültek, félretesszük őket.
A hagymákat megpucoljuk és apróra vágjuk. Kevés zsiradékon üvegesre dinszteljük, majd megszórjuk egy kevés pirospaprikával. Felöntjük kb. fél liter vízzel vagy levesalappal, és hozzáadjuk az elősütött húsokat. Ezt követően beletesszük a feldarabolt paprikát, paradicsomot, valamint a gombát. Az egészet fedő alatt puhára pároljuk, amíg a húsok teljesen át nem főnek, és a zöldségek meg nem puhulnak.
Tálalhatjuk rizzsel vagy petrezselymes burgonyával, melyek remekül kiegészítik ezt a laktató ételt.
Jó étvágyat kívánok hozzá! 🙂
