Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Egytálételek

Fasírtok, gombócok

Svéd húsgombocok csőben sült burgonyával

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Nincs értékelve)
Loading...
Megosztás:

A gombóchoz a hagymát apróra vágjuk, és kevés olajon megdinszteljük. A zsemléket beáztatjuk, majd kicsavarjuk, és hozzáadjuk a húshoz a hagymával és a tojással együtt. Jól összedolgozzuk az egészet, ízlés szerint sóval, borssal, pirospaprikával ízesítjük, majd hozzáadjuk a lisztet is. Az egészet ismét jól összedolgozzuk. Kis golyókat formálunk, és olajban kisütjük őket. A mártáshoz a […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.01.26.

Gombóchoz

Mustárszószhoz

Burgonyához

Elkészítése

A gombóchoz a hagymát apróra vágjuk, és kevés olajon megdinszteljük. A zsemléket beáztatjuk, majd kicsavarjuk, és hozzáadjuk a húshoz a hagymával és a tojással együtt. Jól összedolgozzuk az egészet, ízlés szerint sóval, borssal, pirospaprikával ízesítjük, majd hozzáadjuk a lisztet is. Az egészet ismét jól összedolgozzuk. Kis golyókat formálunk, és olajban kisütjük őket.

A mártáshoz a vajat megolvasztjuk, hozzákeverjük a mustárt, tejszínt és snidlinget. Ízlés szerint sózzuk.

A burgonyát héjában megfőzzük, megpucoljuk és vékony szeletekre vágjuk. Egy tepsit kivajazunk és olajozunk, majd a burgonyát elrendezzük benne. A tejszínes-fokhagymás fűszerkeveréket elkeverjük a tejjel és a tejszínnel, és a krumplira öntjük. Az egészet jól összesütjük.

Jó étvágyat!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Cukormentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is