Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Szándokán tál recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 1 kg burgonya
  • 0,5 kg kolozsvári szalonna
  • 3 db paprika
  • 3 darab paradicsom
  • 3 db csirkecomb (darálva )

Elkészítése

Egy hőálló jénai tál aljára tesszük az apróra vágott szalonnát. Erre kerül a karikára vágott burgonya, majd a karikára vágott paprika és paradicsom. A csirkehúst sózzuk, borsozzuk, megszórjuk pirospaprikával, és a paradicsom tetejére helyezzük. Lefedjük a tálat, és lassú lángon kb. 2 órán át sütjük.

Egyszerűen elkészíthető, és igazán ízletes étel!

Jó étvágyat kívánunk!

https://receptneked.wps.hu/egytaletelek/szandokan-tal/