Elkészítése
A kifacsart káposztát keverjük az erősen fűszeres pörköltbe, egy kevés vízzel vagy füstölt hús levével megpároljuk, majd a tejfölbe kevert liszttel besűrítjük.
A kifacsart káposztát keverjük az erősen fűszeres pörköltbe, egy kevés vízzel vagy füstölt hús levével megpároljuk, majd a tejfölbe kevert liszttel besűrítjük.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A kifacsart káposztát keverjük az erősen fűszeres pörköltbe, egy kevés vízzel vagy füstölt hús levével megpároljuk, majd a tejfölbe kevert liszttel besűrítjük.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.