Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Pörkölt, tokány, pecsenye

Szerb rizses gomba

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Az olajban megpirítjuk az apróra vágott hagymát, beletesszük a pirospaprikát, a kockákra vágott paradicsomot meg a zöldpaprikát, a megtisztított és cikkekre vágott gombát és a rizst. A fűszerekkel ízesítjük és vízzel puhára pároljuk. Főzés közben adjuk hozzá a húsleveskockát, attól kellemes, jó ízt kap. Salátával körítjük.

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2012.11.19.

Hozzávalók

Elkészítése

Az olajban megpirítjuk az apróra vágott hagymát, beletesszük a pirospaprikát, a kockákra vágott paradicsomot meg a zöldpaprikát, a megtisztított és cikkekre vágott gombát és a rizst. A fűszerekkel ízesítjük és vízzel puhára pároljuk. Főzés közben adjuk hozzá a húsleveskockát, attól kellemes, jó ízt kap. Salátával körítjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Szerb Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is