Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1 konzerv lóbab tahina/szezánmagpaszta víz 2 gerezd fokhagyma Ízlés szerint só, őrölt arab római kömény, arab őrölt paprika, citrom leve, friss, vagy szárított menta, gránátalma, paradicsom, olívaolaj Tálaláshoz: friss pita Elkészítése: A konzerv babot kicsit felmelegítjük,félrerakjuk. 1-2 dl tahinát elkeverünk kis vízzel,hogy egy jó állagú masszát kapjunk,ne legyen sűrű. Fokhagymát belereszeljük, fél citrom levét kb […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
10 perc
Mennyiség:
3 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Beküldte: 2014.12.27.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 konzerv lóbab
  • tahina/szezánmagpaszta
  • víz
  • 2 gerezd fokhagyma

Ízlés szerint

  • só, őrölt arab római kömény, arab őrölt paprika, citrom leve, friss, vagy szárított menta, gránátalma, paradicsom, olívaolaj

Tálaláshoz:


Elkészítése:

A konzerv babot kicsit felmelegítjük,félrerakjuk. 1-2 dl tahinát elkeverünk kis vízzel,hogy egy jó állagú masszát kapjunk,ne legyen sűrű.

Fokhagymát belereszeljük, fél citrom levét kb belecsepegtetünk, sózzuk ízlés szerint, elkeverjük és beleöntjük a babot. A tetejére római köményt szórunk és arab durvára darált fűszerpaprikát. Majd 1 paradicsomot felkockázva rádobálunk, ha szezonja van a gránátalmának, nyugodtan tehetünk bele, mert mennyei lesz tőle.

Mentával ízesítjük és a végén bőségesen meglocsoljuk olívával. Friss meleg pitával tálaljuk és tunkoljuk.

Nagyon laktató!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Reggeli
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is