Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 60 dkg sertéscomb (vagy lapocka) 30-40 dkg sörétes tarhonya 5 ek olaj 1 vöröshagyma pirospaprika só bors 1 paradicsom 1 paprika kevés olaj víz Elkészítése: A sertéshúst centis kockákra feldarabolom, a paprikát és a paradicsomot felkockázom, a hagymát apróra vágom. Egy lábosban 2 evőkanálnyi olajon megpirítom a hagymát, sózom.Hozzáadom a paprikát és a paradicsomot, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
90 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Kalla58
Beküldte: 2015.02.26.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 60 dkg sertéscomb (vagy lapocka)
  • 30-40 dkg sörétes tarhonya
  • 5 ek olaj
  • 1 vöröshagyma
  • pirospaprika
  • bors
  • 1 paradicsom
  • 1 paprika
  • kevés olaj
  • víz


Elkészítése:

A sertéshúst centis kockákra feldarabolom, a paprikát és a paradicsomot felkockázom, a hagymát apróra vágom.

Egy lábosban 2 evőkanálnyi olajon megpirítom a hagymát, sózom.Hozzáadom a paprikát és a paradicsomot, megszórom fűszerpaprikával. Amikor a szaft besűrűsödik, mehet bele a hús, vizet öntök rá és lassú tűzön főzöm.

Egy másik edényben 4 evőkanál olajon megpirítom a tarhonyát, sózom, borsozom, és felengedem kétszeres mennyiségű vízzel. Lefedve a legalacsonyabb hőfokon puhára főzöm.

Amikor a pörkölt elkészül, összekeverem a tarhonyával,és már lehet is tálalni.

Salátával vagy savanyúsággal kínáljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Kalla58
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is