Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 10 dkg szalámi 15 dkg füstölt szalonna 10 dkg zöldborsó 3 szál zöldhagyma 2-3 paradicsom tarhonya 4 tojás só bors Elkészítése: Az apró kockákra vágott szalonnát egy mélyebb serpenyőben megpirítjuk, hozzáadjuk a csíkokra vágott szalámit, majd a felvert, sózott borsozott, tojásokat összekeverjük a tarhonyával és a zöldborsóval és rátöltjük a forró szalonna és szalámi […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
2 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2014.08.13.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 10 dkg szalámi
  • 15 dkg füstölt szalonna
  • 10 dkg zöldborsó
  • 3 szál zöldhagyma
  • 2-3 paradicsom
  • tarhonya
  • 4 tojás
  • bors

Elkészítése:

Az apró kockákra vágott szalonnát egy mélyebb serpenyőben megpirítjuk, hozzáadjuk a csíkokra vágott szalámit, majd a felvert, sózott borsozott, tojásokat összekeverjük a tarhonyával és a zöldborsóval és rátöltjük a forró szalonna és szalámi csíkokra és addig kevergetjük, amíg teljesen megszilárdul. Paradicsommal és zöldhagymával tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is