Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Tarhonyás ételek

Vad receptek

Tarhonyás muflonragu rókagombával

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1 kg muflonlapocka 50 dkg rókagomba 4 szál sárgarépa 1 zellergumó 1 kk borsikafű (friss, vagy szárított) 1 kk rozmaring (friss, vagy szárított) 3 babérlevél 5 dkg füstölt szalonna 2 vöröshagyma 2 gerezd fokhagyma 50 dkg tarhonya 1 dl száraz vörösbor só Elkészítése: A húst csíkokra (tokányra) vágjuk. A felaprított szalonna kisütött zsírján megdinszteljük […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
120 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
LigetiK
Beküldte: 2015.05.14.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 kg muflonlapocka
  • 50 dkg rókagomba
  • 4 szál sárgarépa
  • 1 zellergumó
  • 1 kk borsikafű (friss, vagy szárított)
  • 1 kk rozmaring (friss, vagy szárított)
  • 3 babérlevél
  • 5 dkg füstölt szalonna
  • 2 vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 50 dkg tarhonya
  • 1 dl száraz vörösbor


Elkészítése:

A húst csíkokra (tokányra) vágjuk. A felaprított szalonna kisütött zsírján megdinszteljük a kockára vágott vöröshagymát és a zúzott fokhagymát.

Hozzáadjuk a húst, és fehéredésig pirítjuk, majd felöntjük a borral, fűszerezzük, sózzuk, és addig főzzük, amíg a hús félig megpuhul. Az elfőtt levet kevés vízzel pótoljuk.

Ezután hozzáadjuk a nagyobb darabokra vágott zellert, a sárgarépát és rókagombát. Hozzáadjuk a tarhonyát, felöntjük kétszeres mennyiségű vízzel, ízlés szerint sózzuk, és fedő alatt addig főzzük, amíg minden megpuhul benne.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tejmentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
LigetiK
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is