Elkészítése
A tartármártáshoz összekeverjük a hozzávalókat. A csirkecombokat megpucoljuk, megmossuk, majd alaposan megsózzuk. A combokat a tartármártásba tesszük, alaposan összeforgatjuk, hogy mindenhol bevonja őket, és egy éjszakára a hűtőbe helyezzük, hogy az ízek összeérjenek.
Sütés:
Másnap a pácolt csirkecombokat zsemlemorzsába forgatjuk, majd egy kiolajozott tepsibe tesszük, és egyenletesen elterítjük őket. A tepsit alufóliával lefedjük, és 180 fokra előmelegített sütőben kb. 50 percig sütjük. Ezután levesszük a fóliát, és további 10 percig sütjük a combokat, amíg a tetejük ropogós és aranybarna lesz.
Tálalás:
A combokat frissen, körettel, például sült burgonyával vagy friss salátával kínáljuk. Jó étvágyat!
