Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tartármártáshoz összekeverjük a hozzávalókat. A csirkecombokat megpucoljuk, megmossuk, majd alaposan megsózzuk. A combokat a tartármártásba tesszük, alaposan összeforgatjuk, hogy mindenhol bevonja őket, és egy éjszakára a hűtőbe helyezzük, hogy az ízek összeérjenek. Sütés: Másnap a pácolt csirkecombokat zsemlemorzsába forgatjuk, majd egy kiolajozott tepsibe tesszük, és egyenletesen elterítjük őket. A tepsit alufóliával lefedjük, és 180 […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2013.02.04.

Hozzávalók

Tartárhoz

Elkészítése

A tartármártáshoz összekeverjük a hozzávalókat. A csirkecombokat megpucoljuk, megmossuk, majd alaposan megsózzuk. A combokat a tartármártásba tesszük, alaposan összeforgatjuk, hogy mindenhol bevonja őket, és egy éjszakára a hűtőbe helyezzük, hogy az ízek összeérjenek.

Sütés:

Másnap a pácolt csirkecombokat zsemlemorzsába forgatjuk, majd egy kiolajozott tepsibe tesszük, és egyenletesen elterítjük őket. A tepsit alufóliával lefedjük, és 180 fokra előmelegített sütőben kb. 50 percig sütjük. Ezután levesszük a fóliát, és további 10 percig sütjük a combokat, amíg a tetejük ropogós és aranybarna lesz.

Tálalás:

A combokat frissen, körettel, például sült burgonyával vagy friss salátával kínáljuk. Jó étvágyat!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is