Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 30 dkg kolbász 5 ek napraforgó olaj 2 közepes lila hagyma 25 dkg savanyú káposzta 80 dkg burgonya só (ízlés szerint) 4 főtt tojás 4 retek Elkészítése: Felkarikázzuk a kolbászt, és egy serpenyőben megpirítjuk az olajon. Hozzáadjuk a megpucolt és cikkekre szeletelt hagymát, és megsütjük. A káposztát megmossuk, és rátesszük. A burgonyát héjastól megfőzzük, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2015.03.03.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 30 dkg kolbász
  • 5 ek napraforgó olaj
  • 2 közepes lila hagyma
  • 25 dkg savanyú káposzta
  • 80 dkg burgonya
  • só (ízlés szerint)
  • 4 főtt tojás
  • 4 retek


Elkészítése:

Felkarikázzuk a kolbászt, és egy serpenyőben megpirítjuk az olajon. Hozzáadjuk a megpucolt és cikkekre szeletelt hagymát, és megsütjük. A káposztát megmossuk, és rátesszük.

A burgonyát héjastól megfőzzük, majd megpucoljuk és felkockázzuk. Hozzáadjuk a káposztás alaphoz, ízlés szerint sózzuk, és pár percig együtt sütjük.

A főtt tojást és a retket felkockázzuk, és a tetején elszórjuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is