Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Egytálételek

Tejfölös-baconos galuska

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Összekeverjük a galuska tésztát: a hozzávalókat egy tálba tesszük és és gyorsan kikeverjük. Először csak kevesebb vizet adjunk hzzá, majd ha szükséges, akkor még több hozzáadásával alakítsuk ki a tészta megfelelő állagát. Figyeljetek arra, hogy a lehető legkevesebb mozdulattal állítsátok össze a tésztát, így lesz könnyű és puha a galuskánk. 10 perc pihentetés után forró, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
2 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2020.03.04.

Galuskához

Mártáshoz

Elkészítése

Összekeverjük a galuska tésztát: a hozzávalókat egy tálba tesszük és és gyorsan kikeverjük. Először csak kevesebb vizet adjunk hzzá, majd ha szükséges, akkor még több hozzáadásával alakítsuk ki a tészta megfelelő állagát.

Figyeljetek arra, hogy a lehető legkevesebb mozdulattal állítsátok össze a tésztát, így lesz könnyű és puha a galuskánk.

10 perc pihentetés után forró, sós vízbe szaggatjuk és miután feljöttek a víz felszínére, még további 1,5-2 percig főzzük. Ezután leszűrjük és hideg vízzel átöblítjük.

Az olajon megpirítjuk a felszeletelt bacont, rádobjuk a felkockázott hagymát és fokhagymát, kicsit megfonnyasztjuk, majd hozzáadjuk a tejfölt és a reszelt sajtot, majd addig melegítjük, amíg a sajt elolvad.

Alaposan összekeverjük a galuskát a tejfölös szósszal és friss snidlinggel tálaljuk.

YouTube Thumbnail

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is