Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1 kg erdei gomba (nekem fenyőtinóru) 1 fej vöröshagyma 330 g tejföl 3 ek zsír 1 kk kakukkfű 2 kk pirospaprika ízlés szerint bors só Elkészítése: Az erdei gombát megtisztítjuk és a kalapjáról lehúzzuk a héját, mert nyálkás lesz az étel, majd felszeleteljük. A vöröshagymát apró kockákra vágjuk, a zsíron megdinszteljük, majd hozzáadjuk a […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
70 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
LigetiK
Beküldte: 2015.10.10.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 kg erdei gomba (nekem fenyőtinóru)
  • 1 fej vöröshagyma
  • 330 g tejföl
  • 3 ek zsír
  • 1 kk kakukkfű
  • 2 kk pirospaprika
  • ízlés szerint bors


Elkészítése:

Az erdei gombát megtisztítjuk és a kalapjáról lehúzzuk a héját, mert nyálkás lesz az étel, majd felszeleteljük.

A vöröshagymát apró kockákra vágjuk, a zsíron megdinszteljük, majd hozzáadjuk a gombát. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk pirospaprikával és kakukkfűvel. Fedő alatt puhára pároljuk.

A tejfölt kevés vízzel elkeverjük és a gombához adjuk. Felforraljuk és tálaljuk.
Nokedli, tarhonya vagy párolt rizs illik hozzá.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
LigetiK
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is