Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Megfőzzük a káposztaleveleket forró, sós vízben, majd jól lecsepegtetjük. A szalonnát felkockázzuk, zsírjára sütjük, és a hagymát megfonnyasztjuk rajta. A többi hozzávalóból fasírt alapot készítünk, amihez hozzáadjuk a megfonnyasztott vöröshagymát. A káposztaleveleket kissé egymásra csúsztatva téglalap alakban kiterítjük, majd rákenjük a fasírt alapot. A két végét behajtjuk, majd szorosan feltekerjük. Néhány baconnel rögzítjük, vagy ha […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2011.07.17.

Hozzávalók

Elkészítése

Megfőzzük a káposztaleveleket forró, sós vízben, majd jól lecsepegtetjük. A szalonnát felkockázzuk, zsírjára sütjük, és a hagymát megfonnyasztjuk rajta.

A többi hozzávalóból fasírt alapot készítünk, amihez hozzáadjuk a megfonnyasztott vöröshagymát. A káposztaleveleket kissé egymásra csúsztatva téglalap alakban kiterítjük, majd rákenjük a fasírt alapot. A két végét behajtjuk, majd szorosan feltekerjük.

Néhány baconnel rögzítjük, vagy ha nincs kéznél, akkor fogpiszkálóval. Tepsibe tesszük, ráöntjük a húsleves alapot, és lefedve egy órát pároljuk. Leszűrjük a levét, amit összekeverünk a tejföllel és pirospaprikával. A megsült tekercset felszeleteljük, és a tejfölös mártással leöntve tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Cukormentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is