Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 2 kg burgonya 1 közepes vöröshagyma 2 dl tejföl 30 dkg kolbász 5 ek napraforgó olaj só ízlés szerint bors ízlés szerint 2 tk fűszerpaprika 2 db tojás 15 dkg liszt 2 gerezd fokhagyma 1.5 l víz Elkészítése: A vöröshagymát megpucoljuk, felkockázzuk és az olajon megdinszteljük. Meghintjük fűszerpaprikával, belerakjuk a megpucolt és felkockázott burgonyát, felöntjük […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Beküldte: 2013.12.01.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 2 kg burgonya
  • 1 közepes vöröshagyma
  • 2 dl tejföl
  • 30 dkg kolbász
  • 5 ek napraforgó olaj
  • só ízlés szerint
  • bors ízlés szerint
  • 2 tk fűszerpaprika
  • 2 db tojás
  • 15 dkg liszt
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1.5 l víz


Elkészítése:

A vöröshagymát megpucoljuk, felkockázzuk és az olajon megdinszteljük. Meghintjük fűszerpaprikával, belerakjuk a megpucolt és felkockázott burgonyát, felöntjük vízzel, ízlés szerint sózzuk-borsozzuk. Hozzáadjuk a felkarikázott kolbászt és az összezúzott fokhagymát.

Tojásokat összedolgozzuk a liszttel és amikor megpuhult a burgonya akkor beleszaggatjuk a tésztát. Belekeverjük a tejfölt és pár percig még főzzük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Olcsó Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is