Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 50 dkg sertéshús 20 dkg friss zöldborsó 2,5 dl tejföl 2-3 ek liszt 1 fej hagyma pirospaprika só bors majoránna olaj A knédlihez: 60 dkg liszt 1 egész tojás 1 tojássárgája 20 g só 20 g cukor 20 g élesztő 1,5 dl víz 1,5 dl tej olaj Elkészítése: Ragu készítése: A hagymát megdinszteljük az […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
toth katya
Beküldte: 2015.07.01.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 50 dkg sertéshús
  • 20 dkg friss zöldborsó
  • 2,5 dl tejföl
  • 2-3 ek liszt
  • 1 fej hagyma
  • pirospaprika
  • bors
  • majoránna
  • olaj

A knédlihez:

  • 60 dkg liszt
  • 1 egész tojás
  • 1 tojássárgája
  • 20 g só
  • 20 g cukor
  • 20 g élesztő
  • 1,5 dl víz
  • 1,5 dl tej
  • olaj


Elkészítése:

Ragu készítése:

A hagymát megdinszteljük az olajon, megszórjuk pirospaprikával, és megpároljuk benne a húst. Ha kész, mehet bele a borsó, nem kell sokáig főzni, épp, hogy átmelegedjen. Behabarjuk az egészet a tejfölben elkevert liszttel. Fűszerezzük.

Knédli készítése:

Az élesztőt felfuttatjuk a víz-tej cukros keverékében, majd a többi hozzávalóval tésztává gyúrjuk, és olajjal bekenjük a felületét.

Egy órát pihentetjük, majd tetszőleges gombócokká formáljuk, még kelesztjük pár percig, és gőz fölött 15 perc alatt megfőzzük.

Jó étvágyat!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
toth katya
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is