Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Tejszínes vargánya ragu recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 kg vargánya
  • 2 fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 2 ek zsír (kacsa, liba)
  • 1 paprika
  • 1 paradicsom
  • 1 chili (elhagyható)
  • 1 tk kakukkfű
  • 1 tk borsikafű
  • 2 dl főzőtejszín
  • frissen őrölt bors
  • só


Elkészítése:

A gombát megtisztítjuk, a hibás részeit levágjuk, majd  kb 1 cm-es kockákra vágjuk. A vöröshagymát kockákra vágjuk és a zsíron megdinszteljük, majd hozzáadjuk az áttört fokhagymát és az apróra vágott paprikát.

Hozzáadjuk a gombát, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a fűszerekkel, majd beleaprítjuk a paradicsomot és a chilit. Puhára főzzük.

A legvégén beleöntjük a tejszínt, felforraljuk és tálaljuk.

Kifőtt tésztát kínálunk mellé.

https://receptneked.wps.hu/egytaletelek/tejszines-varganya-ragu/