Elkészítése
A csirkemellet felkockázzuk, olajon megpirítjuk, fűszerezzük ízlés szerint, majd hozzáadjuk a zöldborsót és felöntjük egy kis vízzel. Ha megfőtt akkor felöntjük a főzőtejszínnel és össze forraljuk.
Kifőzzük a tésztát és tálaljuk.
A csirkemellet felkockázzuk, olajon megpirítjuk, fűszerezzük ízlés szerint, majd hozzáadjuk a zöldborsót és felöntjük egy kis vízzel. Ha megfőtt akkor felöntjük a főzőtejszínnel és össze forraljuk. Kifőzzük a tésztát és tálaljuk.
A csirkemellet felkockázzuk, olajon megpirítjuk, fűszerezzük ízlés szerint, majd hozzáadjuk a zöldborsót és felöntjük egy kis vízzel. Ha megfőtt akkor felöntjük a főzőtejszínnel és össze forraljuk. Kifőzzük a tésztát és tálaljuk.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A csirkemellet felkockázzuk, olajon megpirítjuk, fűszerezzük ízlés szerint, majd hozzáadjuk a zöldborsót és felöntjük egy kis vízzel. Ha megfőtt akkor felöntjük a főzőtejszínnel és össze forraljuk.
Kifőzzük a tésztát és tálaljuk.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.