Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Egytálételek

Fasírtok, gombócok

Teknősbéka darálthúsból

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A hozzávalókat alaposan összegyúrjuk, mintha fasírtot készítenénk, csak valamivel keményebbre. Ehhez szükséges a zsemlemorzsa, hogy a massza jól formázható legyen, és ne legyen túl lágy. A teknőc lábait és fejét virsliből formázzuk meg. A húsmasszát négy részre osztjuk, és kialakítjuk a teknőc testét. Ezután belehelyezzük a virsliből készült lábakat és fejet, majd az egészet császárszalonnába […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
vicuska1
Beküldte: 2013.06.07.

Hozzávalók

Elkészítése

A hozzávalókat alaposan összegyúrjuk, mintha fasírtot készítenénk, csak valamivel keményebbre. Ehhez szükséges a zsemlemorzsa, hogy a massza jól formázható legyen, és ne legyen túl lágy.

A teknőc lábait és fejét virsliből formázzuk meg.

A húsmasszát négy részre osztjuk, és kialakítjuk a teknőc testét. Ezután belehelyezzük a virsliből készült lábakat és fejet, majd az egészet császárszalonnába tekerjük.

Sütőpapírral bélelt tepsire tesszük, és 150 fokra előmelegített sütőben kb. 35–40 percig sütjük, amíg szép pirosra nem sül.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tejmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Ebéd
vicuska1
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is