Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1 kg krumpli (főtt) 25 dkg brokkoli (fagyasztott) 25 dkg karfiol (fagyasztott) 10 dkg kukorica (fagyasztott) 15 dkg zöldségkeverék (fagyasztott) 3 dl paradicsomszósz olaj ételízesítő őrölt fekete bors Elkészítése: A héjában főtt krumplit megpucoljuk, és karikákra vágjuk. Egy tepsit enyhén kiolajozzuk, az aljára teszünk egy sor krumplikarikát. Rátesszük a brokkoli és karfiol rózsákat, megszórjuk […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Rumanne Nagy Szilvia
Beküldte: 2015.03.05.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 kg krumpli (főtt)
  • 25 dkg brokkoli (fagyasztott)
  • 25 dkg karfiol (fagyasztott)
  • 10 dkg kukorica (fagyasztott)
  • 15 dkg zöldségkeverék (fagyasztott)
  • 3 dl paradicsomszósz
  • olaj
  • ételízesítő
  • őrölt fekete bors


Elkészítése:

A héjában főtt krumplit megpucoljuk, és karikákra vágjuk.

Egy tepsit enyhén kiolajozzuk, az aljára teszünk egy sor krumplikarikát. Rátesszük a brokkoli és karfiol rózsákat, megszórjuk a kukoricával és a zöldségkeverékkel.

Meghintjük ételízesítővel, és a paradicsomszósz felét ráöntjük.

Betakarjuk egy sor karikára vágott krumplival és leöntjük a szósz maradékával.

Megborsozzuk és forró sütőben 25 perc alatt megsütjük, majd még 5 percet grillezzük. Friss salátával tálaljuk.

[box style=”info”]https://www.youtube.com/watch?v=cHgVVqhZrR0[/box]

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Szlovák Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Rumanne Nagy Szilvia
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is