Hozzávalók:
- 1 kg krumpli (főtt)
- 25 dkg brokkoli (fagyasztott)
- 25 dkg karfiol (fagyasztott)
- 10 dkg kukorica (fagyasztott)
- 15 dkg zöldségkeverék (fagyasztott)
- 3 dl paradicsomszósz
- olaj
- ételízesítő
- őrölt fekete bors
Elkészítése:
A héjában főtt krumplit megpucoljuk, és karikákra vágjuk.
Egy tepsit enyhén kiolajozzuk, az aljára teszünk egy sor krumplikarikát. Rátesszük a brokkoli és karfiol rózsákat, megszórjuk a kukoricával és a zöldségkeverékkel.
Meghintjük ételízesítővel, és a paradicsomszósz felét ráöntjük.
Betakarjuk egy sor karikára vágott krumplival és leöntjük a szósz maradékával.
Megborsozzuk és forró sütőben 25 perc alatt megsütjük, majd még 5 percet grillezzük. Friss salátával tálaljuk.
[box style=”info”]https://www.youtube.com/watch?v=cHgVVqhZrR0[/box]