Elkészítése
Hozzávalók:
- 4 szép szelet tarja
- 2 ek FreeFrom gm liszt
- 1 pohár lm tejföl
- 1 tojás
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 kg burgonya
- ízlés szerint só és frissen őrölt fehér bors
Elkészítése:
A hússzeleteket sózom, borsozom, lisztbe forgatom és egy olyan serpenyőbe, amit később a sütőbe is be tudok tenni, némi felhevített zsiradékon hirtelen mindkét oldalát megsütöm, majd kiszedem egy tányérra.
A megpucolt és nagyobb kockára vágott burgonyát besózom, beleteszem a serpenyőbe, ráhelyezem az elősütött hússzeleteket, majd leöntöm a tojással és reszelt fokhagymával elkevert tejföllel, amit ízlés szerint sózok is.
Alufóliával lefedve 200 fokra előmelegített sütőbe 40 percig sütöm, majd eltávolítom az alufóliát és további 5-10 percre visszateszem, hogy szépen megpiruljon.
Forrón, aprított petrezselyemzölddel megszórva tálalom.
Jó étvágyat!
[box style=”info”][/box]

