Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Egytálételek

Töltött finomságok

Tésztában sült camembert áfonyával

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1 csomag vajas tészta 1 csomag camembert körsajt kb. 20 dkg áfonya dzsem 4-5 szál rozmaring 4 dkg zöld natúr pisztácia 4 dkg darabolt, tisztított mandula A kenéshez: 1 tojás Elkészítése: A vajas tésztát olvasszuk ki, majd a lapokat vágjuk ketté (én itt négy lapot használtam). Vágjuk négyzetesre, így alakul ki 4 db alsó […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
2 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Kalla58
Beküldte: 2015.02.24.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 csomag vajas tészta
  • 1 csomag camembert körsajt
  • kb. 20 dkg áfonya dzsem
  • 4-5 szál rozmaring
  • 4 dkg zöld natúr pisztácia
  • 4 dkg darabolt, tisztított mandula

A kenéshez:

  • 1 tojás


Elkészítése:

A vajas tésztát olvasszuk ki, majd a lapokat vágjuk ketté (én itt négy lapot használtam). Vágjuk négyzetesre, így alakul ki 4 db alsó és felső lap. Az alsó lapra kerül az 1/4 sajt, áfonyadzsem, a mandulából és pisztáciából pár darab, és 3-4 levélke rozmaring.

A széleit kenjük körbe tojással, majd a felső lappal borítsuk be és nyomjuk alaposan össze, hogy ne nyíljon szét. Ezután a tetejüket is kenjük meg tojással, és tűzzünk bele a közepébe rozmaringot.

210 fokos sütőben 10- 15 perc alatt süssük meg. Egy jó leves, és fejenként 2 db ilyen finomság, és el is telünk vele.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Ősz Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Kalla58
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is