Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A krumplit meghámozzuk, majd lereszeljük. Hozzáadjuk a tojásokat, a lisztet, a kefirt, megsózzuk, borsozzuk, és alaposan összekeverjük, hogy egységes masszát kapjunk. Serpenyőben olajat forrósítunk. A burgonyamasszát evőkanállal az olajba adagoljuk, és a kanál hátával lapos lepényekké simítjuk. Mindkét oldalát körülbelül 5-5 percig sütjük, amíg szép aranybarnára nem pirul. A kisült lepényeket papírtörlőre szedjük, hogy a […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Vass Laszlone
Beküldte: 2013.01.19.

Hozzávalók

Elkészítése

A krumplit meghámozzuk, majd lereszeljük. Hozzáadjuk a tojásokat, a lisztet, a kefirt, megsózzuk, borsozzuk, és alaposan összekeverjük, hogy egységes masszát kapjunk.

Serpenyőben olajat forrósítunk. A burgonyamasszát evőkanállal az olajba adagoljuk, és a kanál hátával lapos lepényekké simítjuk. Mindkét oldalát körülbelül 5-5 percig sütjük, amíg szép aranybarnára nem pirul.

A kisült lepényeket papírtörlőre szedjük, hogy a felesleges olajat leitassuk róluk. Forrón tálaljuk, mert így a legfinomabb. Ízlés szerint fokhagymával megkenhetjük, vagy tejfölt kínálhatunk mellé, de akár mindkettőt is adhatjuk hozzá.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Vegetáriánus receptek Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Vass Laszlone
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is