Hozzávalók:
- 50 dkg spagetti tészta
- 40 dkg csirkemell filé
- 1 közepes db vöröshagyma
- 2 csapott ek finomliszt
- 2 dl tejföl
- 3 db tojás
- 10 dkg sajt
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
- 2 teáskanál fűszerpaprika
- 5 ek napraforgó olaj
Elkészítése:
A spagettit sós vízbe kifőzzük majd leszűrjük.
Olajon megdinszteljük a megpucolt és felkockázott hagymát. Meghintjük fűszerpaprikát és rátesszük a felkockázott csirkemellet. Kevés vizet öntünk rá, ízlés szerint sózzuk fűszerezzük.
Amikor megfőtt a hús akkor ráöntjük a liszttel elkevert tejfölt és 1-2 percig forraljuk. Spagettit összekeverjük a tejfölös hússal,beleöntjük olajjal kikent tepsibe. Tojásokat felverjük ráborítjuk a húsos tésztára és sütjük.
Teljes sülés előtt 5 perce megszórjuk reszelt sajttal és visszatoljuk a sütőbe.