Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Egytálételek

Fasírtok, gombócok

Tojással töltött baconos fasírt

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 50 dkg darált hús 3-4 gerezd fokhagyma 1 tojás 1 tejbe áztatott zsemle 6 főtt tojás 24 szelet bacon só bors pirospaprika Elkészítése: A darált húst az apróra vágott fokhagymával, a tojással a tejbe áztatott zsemlével, ízlés szerint sóval, borssal, pirospaprikával összegyúrjuk. A muffin forma mélyedéseit kereszteben kibéleljük 2-2 baconnal erre megy egy kis […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Koncz Andrea
Beküldte: 2014.12.10.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 50 dkg darált hús
  • 3-4 gerezd fokhagyma
  • 1 tojás
  • 1 tejbe áztatott zsemle
  • 6 főtt tojás
  • 24 szelet bacon
  • bors
  • pirospaprika


Elkészítése:

A darált húst az apróra vágott fokhagymával, a tojással a tejbe áztatott zsemlével, ízlés szerint sóval, borssal, pirospaprikával összegyúrjuk.

A muffin forma mélyedéseit kereszteben kibéleljük 2-2 baconnal erre megy egy kis fasírthús, egy félbevágott főtt tojás, megint fasírthús, majd ráhajtjuk a bacon lelógó részeit.

Előmelegített sütőben 200 fokon kb 30 perc alatt készre sütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Koncz Andrea
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is