Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Lecsós ételek

Töklecsó

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Az olajban, fedő alatt megfonnyasztjuk a karikákra vágott hagymát, a meghámozott, kimagozott, ujjnyi darabokra vágott tököt beletesszük, megsózzuk, megborsozzuk és fedő alatt olyan puhára pároljuk a saját levében, mint a velő. Ezután a fedőt levesszük, a tököt zsírjára sütjük, nyersen simára kevert tojással leöntjük. Kevergetve addig sütjük, amíg a tojás meg nem kocsonyásodott.

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2012.11.23.

Hozzávalók

Elkészítése

Az olajban, fedő alatt megfonnyasztjuk a karikákra vágott hagymát, a meghámozott, kimagozott, ujjnyi darabokra vágott tököt beletesszük, megsózzuk, megborsozzuk és fedő alatt olyan puhára pároljuk a saját levében, mint a velő. Ezután a fedőt levesszük, a tököt zsírjára sütjük, nyersen simára kevert tojással leöntjük. Kevergetve addig sütjük, amíg a tojás meg nem kocsonyásodott.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Vegetáriánus receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is