Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A burgonyát héjában megfőzzük, majd megpucoljuk és kettévágjuk. A belsejét óvatosan kivájjuk, hogy helyet készítsünk a tölteléknek. A töltelékhez a főtt tojást apró kockákra vágjuk, a kolbászt és a hagymát pedig nagyon apróra daraboljuk. Ezeket összekeverjük a tejföllel, majd sóval és borssal ízesítjük. A kivájt burgonyákat megtöltjük ezzel a keverékkel, majd kiolajozott tepsibe helyezzük őket. […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.06.02.

Hozzávalók

Díszítéshez

Elkészítése

A burgonyát héjában megfőzzük, majd megpucoljuk és kettévágjuk. A belsejét óvatosan kivájjuk, hogy helyet készítsünk a tölteléknek. A töltelékhez a főtt tojást apró kockákra vágjuk, a kolbászt és a hagymát pedig nagyon apróra daraboljuk. Ezeket összekeverjük a tejföllel, majd sóval és borssal ízesítjük.

A kivájt burgonyákat megtöltjük ezzel a keverékkel, majd kiolajozott tepsibe helyezzük őket. Előmelegített sütőben addig sütjük, amíg a burgonyák szépen megpirulnak. Mielőtt teljesen megsülnének, kivesszük a tepsit, megszórjuk a burgonyákat reszelt sajttal, majd visszatesszük a sütőbe néhány percre, amíg a sajt ráolvad és aranybarnára sül.

Tálaláskor a burgonyákat paradicsommal és kaporral díszíthetjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Cukormentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is