Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A húst vékony szeletekre vágjuk, majd sózzuk és borsozzuk. A tojásokat felverjük, hozzákeverjük a kefirt vagy a joghurtot, valamint a reszelt sajtot. Az így elkészült keveréket egy akkora tepsibe öntjük, hogy a massza ne legyen túl vastag, majd sütőben megsütjük. Amikor a tojásos-sajtos alap kihűlt, akkorára vágjuk, mint a hús szeletei. Minden hússzeletre ráteszünk egy […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Drága
Beküldte: 2013.01.12.

Hozzávalók

Elkészítése

A húst vékony szeletekre vágjuk, majd sózzuk és borsozzuk. A tojásokat felverjük, hozzákeverjük a kefirt vagy a joghurtot, valamint a reszelt sajtot. Az így elkészült keveréket egy akkora tepsibe öntjük, hogy a massza ne legyen túl vastag, majd sütőben megsütjük.

Amikor a tojásos-sajtos alap kihűlt, akkorára vágjuk, mint a hús szeletei. Minden hússzeletre ráteszünk egy darab alapot, megszórjuk apróra vágott paprikával, uborkával és répával, majd hústűvel összetűzzük. A töltött húsokat lisztbe, tojásba, majd zsemlemorzsába forgatva bepanírozzuk, és forró olajban aranybarnára sütjük.

Köretnek kukoricás rizst adhatunk mellé, de krumplipürével is finom.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Cukormentes receptek Ár: Drága Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is