Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A cukkini két végét levágjuk, és félretesszük a töltelékhez. A cukkinit egészben, sós vízben megfőzzük, de vigyázzunk, hogy ne legyen túl puha. Amikor megfőtt, a belsejét kikaparjuk. Egy serpenyőben olajat melegítünk, és apróra vágott hagymát fonnyasztunk meg rajta. Hozzáadjuk a szeletelt gombát és a csirkemellet, sózzuk, borsozzuk, majd fedő alatt pároljuk. Közben karikára vágott paprikát […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.08.08.

Hozzávalók

Elkészítése

A cukkini két végét levágjuk, és félretesszük a töltelékhez. A cukkinit egészben, sós vízben megfőzzük, de vigyázzunk, hogy ne legyen túl puha. Amikor megfőtt, a belsejét kikaparjuk.

Egy serpenyőben olajat melegítünk, és apróra vágott hagymát fonnyasztunk meg rajta. Hozzáadjuk a szeletelt gombát és a csirkemellet, sózzuk, borsozzuk, majd fedő alatt pároljuk. Közben karikára vágott paprikát és szeletelt paradicsomot is hozzáadunk, és készre sütjük.

Amikor a töltelék elkészült, összekeverjük a kifacsart kenyérrel és a tojásokkal. Ezzel a keverékkel megtöltjük a cukkinit. Ha marad töltelék, gombócokat formázunk belőle, zsemlemorzsában meghempergetjük, majd a töltött cukkinivel együtt megsütjük.

Egy tepsit olajjal kikenünk, és belehelyezzük a töltött cukkinit. 200 fokos sütőben körülbelül 20 perc alatt megsütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tejmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is