Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Töltött dagadó recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 1 kg dagadó
  • 2-3 db zsemle (vagy kenyér )
  • 1 db tojás
  • 1 evőkanál zsír
  • petrezselyemzöld
  • só
  • bors

Elkészítése

A húst felszúrjuk, megmossuk kívül-belül, majd sózzuk. A zsemléket vízbe áztatjuk, kinyomkodjuk belőlük a vizet, és hozzáadjuk a tojást, egy kevés sót, borsot, zsírt, valamint az apróra vagdalt petrezselymet. Ezzel a töltelékkel töltjük meg a dagadót, majd a végét hústűvel lezárjuk. Cserépedényben szép pirosra sütjük, és hidegen szeleteljük.

https://receptneked.wps.hu/egytaletelek/toltott-dagado-5/