Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Töltött finomságok

Töltött dagadó

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A száraz zsemlét tejben megáztatjuk, majd jól kifacsarjuk. A májat botmixerrel pürésítjük. A tojásokat felverjük, majd hozzákeverjük a zsemlét, a májat és az apróra vágott petrezselymet. Sóval, borssal, reszelt fokhagymával és finomra vágott vöröshagymával fűszerezzük. Ezzel a masszával megtöltjük a felszúrt dagadót, a nyílást bevarrjuk. A húst kívül-belül besózzuk. Egy tepsibe 1 dl olajat és […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Drága
Beküldte: 2013.08.06.

Hozzávalók

Elkészítése

A száraz zsemlét tejben megáztatjuk, majd jól kifacsarjuk. A májat botmixerrel pürésítjük. A tojásokat felverjük, majd hozzákeverjük a zsemlét, a májat és az apróra vágott petrezselymet. Sóval, borssal, reszelt fokhagymával és finomra vágott vöröshagymával fűszerezzük. Ezzel a masszával megtöltjük a felszúrt dagadót, a nyílást bevarrjuk.

A húst kívül-belül besózzuk. Egy tepsibe 1 dl olajat és 4 dl húslevest öntünk, majd beletesszük a megtöltött dagadót. Letakarjuk alufóliával, és előmelegített sütőben kb. másfél óra alatt puhára sütjük. Közben a pecsenyelével időnként meglocsoljuk.

Az utolsó tíz percre levesszük róla a fóliát, hogy a teteje szépen megpiruljon.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Drága Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is