Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Fasírtok, gombócok

Töltött fasírt

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A hagymákat apróra vágjuk, és 6 tojást keményre főzünk. A zsemléket beáztatjuk, majd alaposan kinyomkodjuk. A paprikákat szeletekre vágjuk. A darált húst összedolgozzuk a fűszerekkel, 2 tojással, a kinyomkodott zsemlékkel és az apróra vágott hagymákkal. A masszából téglalapot formázunk. Erre ráfektetjük a kolbászt, mellé helyezzük a főtt tojásokat, amelyek végeit előzőleg levágtuk, hogy szorosabban illeszkedjenek […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Drága
Beküldte: 2012.10.22.

A vagdalthoz

A töltelékhez

A kenéshez

Elkészítése

A hagymákat apróra vágjuk, és 6 tojást keményre főzünk. A zsemléket beáztatjuk, majd alaposan kinyomkodjuk. A paprikákat szeletekre vágjuk.

A darált húst összedolgozzuk a fűszerekkel, 2 tojással, a kinyomkodott zsemlékkel és az apróra vágott hagymákkal. A masszából téglalapot formázunk. Erre ráfektetjük a kolbászt, mellé helyezzük a főtt tojásokat, amelyek végeit előzőleg levágtuk, hogy szorosabban illeszkedjenek egymáshoz. A paprikaszeleteket is rátesszük.

A téglalap oldalait felhajtjuk, és alaposan összenyomkodjuk, hogy jól záródjon. A fasírtot kiolajozott tepsibe helyezzük úgy, hogy az összenyomkodott rész kerüljön alulra.

Egy tojást egy csipet liszttel elkeverünk, majd ezzel megkenjük a fasírt tetejét. Előmelegített sütőben, 160 fokon, kb. 1 óra alatt megsütjük.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tejmentes receptek Ár: Drága Gyakorlat: Haladóknak
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is