Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A gombóc hozzávalóit összegyúrom. A levelekbe tekerem a gombócokat, két oldalán a mutató ujjammal bedugdosva a végeit. Az olajon megdinszteltem a vöröshagymát, megszórtam pirospaprikával és levettem a gázról. A vágott káposzta egyharmadát elterítettem a fazékban a dinsztelt hagymán. Rétegezni kezdtem a gombócokkal, majd soronként hintem pirospaprikával és borssal. Addig rétegezem, míg elfogy a hús és […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
180 perc
Mennyiség:
10 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2020.10.20.

Gombóchoz

Továbbá szükséges még

Elkészítése

A gombóc hozzávalóit összegyúrom. A levelekbe tekerem a gombócokat, két oldalán a mutató ujjammal bedugdosva a végeit.

Az olajon megdinszteltem a vöröshagymát, megszórtam pirospaprikával és levettem a gázról.

A vágott káposzta egyharmadát elterítettem a fazékban a dinsztelt hagymán. Rétegezni kezdtem a gombócokkal, majd soronként hintem pirospaprikával és borssal. Addig rétegezem, míg elfogy a hús és a levelek, végül vágott káposztával zárom.

Felngedem annyi vízzel, ami bőven ellepi és kb 2 órán át főzőm lassú tüzön.

A tetején hagyok egy nyitott tölteléket, ezt gazdasszony gombócnak hívom.

Ebből kostolgatok, hogy megfőtt-e már.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Karácsonyi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is