Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Először a darált húst összekeverjük a tojással, rizzsel, sóval, borssal, pirospaprikával és egy evőkanál tejföllel. Ezt a keveréket gondosan beletöltjük a káposztalevelekbe, hogy szép töltött káposztákat kapjunk. Egy tepsi aljára az apróra vágott káposzta felét helyezzük, majd erre tesszük a töltött leveleket. Végül a maradék aprókáposztával befedjük az egészet. Egy kevés vizet öntünk rá, hogy […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.07.20.

Hozzávalók

Elkészítése

Először a darált húst összekeverjük a tojással, rizzsel, sóval, borssal, pirospaprikával és egy evőkanál tejföllel. Ezt a keveréket gondosan beletöltjük a káposztalevelekbe, hogy szép töltött káposztákat kapjunk.

Egy tepsi aljára az apróra vágott káposzta felét helyezzük, majd erre tesszük a töltött leveleket. Végül a maradék aprókáposztával befedjük az egészet. Egy kevés vizet öntünk rá, hogy ne száradjon ki, majd alufóliával lefedjük a tepsit.

A sütőt előmelegítjük, és a tepsit körülbelül két órára betesszük főni. Ennyi idő alatt a töltelékek szépen megpuhulnak, a káposzta íze összeérik a hússal, és a végeredmény egy ízletes töltött káposzta lesz.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Cukormentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is