Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A káposzta torzsáját kivágjuk és apróra vágjuk. Levágjuk a káposztalevelekről a vastag ereket. A hagymát felaprítjuk és olajon megdinszteljük, lehúzzuk a tűzről és belekeverjük a papikát. Egy tálban összekeverjük a rizst, húst, hagymát és a fűszereket. Én belekeverek 1-2 dl paradicsompürét is, majd betöltjük a káposztaleveleket húsos masszával. A cserépedény aljára rakunk egy kis aprított […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
210 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Bellus
Beküldte: 2019.02.27.

Hozzávalók

Elkészítése

A káposzta torzsáját kivágjuk és apróra vágjuk. Levágjuk a káposztalevelekről a vastag ereket.

A hagymát felaprítjuk és olajon megdinszteljük, lehúzzuk a tűzről és belekeverjük a papikát.

Egy tálban összekeverjük a rizst, húst, hagymát és a fűszereket. Én belekeverek 1-2 dl paradicsompürét is, majd betöltjük a káposztaleveleket húsos masszával.

A cserépedény aljára rakunk egy kis aprított káposztát, erre jön a füstölt hús fele szépen felszeletelve és a töltött káposzta. Tetejére ismét a füstölt hús, megszórjuk kaporral és ráöntjük a megmaradt paradicsomlevet. Felöntjük annyi vizzel, ami ellepi.

Sütőbe tesszük és kb 3 órán át sütjük 180 fokon.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Bellus
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is