Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Káposztás egytálételek

Töltött káposzta csirkehúsból

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A kétfajta húst ledaráljuk. A hagymát kockára vágjuk és az olajon megdinszteljük. A fűszerekkel együtt a húshoz adjuk, majd belerakjuk a tojást és a rizst is és alaposan összekeverjük. Közben a káposztát forró vízben leveleire szedve előfőzzük, hogy könnyebb legyen tölteni. A vastagabb részeket levágjuk és egyesével megtöltjük a töltelékünkkel. A fazék aljára apróra vágunk […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
120 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
KisKrisztike
Beküldte: 2020.11.04.

Hozzávalók

Elkészítése

A kétfajta húst ledaráljuk.

A hagymát kockára vágjuk és az olajon megdinszteljük. A fűszerekkel együtt a húshoz adjuk, majd belerakjuk a tojást és a rizst is és alaposan összekeverjük.

Közben a káposztát forró vízben leveleire szedve előfőzzük, hogy könnyebb legyen tölteni.

A vastagabb részeket levágjuk és egyesével megtöltjük a töltelékünkkel.

A fazék aljára apróra vágunk a maradék káposztából, erre jön egy réteg a megtöltött káposztából, erre pedig egy kis pirospaprika, bors és só, folytassuk a rétegezést amíg el nem fogy a káposzta.

Felöntjük vízzel, hogy ellepje és lassú tűzön főzzük.

Tejföllel tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Ebéd
KisKrisztike
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is