Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A karalábékat megmossuk. A tetejét levágjuk, az alját egyenesre vágjuk, hogy ne dőljenek el, majd a belsejét kivájjuk. A hagymát finomra vágva megdinszteljük az olajon, majd hozzákeverjük a darált húshoz a rizzsel és hozzáadjuk a fűszerpaprikát, sót és borsot ízlés szerint. Az egészet összekeverjük és megtöltjük a karalábékat. Rátesszük a tetejét és mellé rakjuk a […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
2 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2018.03.20.

Hozzávalók

Elkészítése

A karalábékat megmossuk. A tetejét levágjuk, az alját egyenesre vágjuk, hogy ne dőljenek el, majd a belsejét kivájjuk.

A hagymát finomra vágva megdinszteljük az olajon, majd hozzákeverjük a darált húshoz a rizzsel és hozzáadjuk a fűszerpaprikát, sót és borsot ízlés szerint. Az egészet összekeverjük és megtöltjük a karalábékat. Rátesszük a tetejét és mellé rakjuk a kivájt karalábé darabokat, majd felöntjük annyi vízzel, hogy 3/4-ig ellepje.

Takaréklángon készre főzzük.

Mikor megfőtt, akkor a karalábékat kiemeljük, a levét a tejföl és a liszt keverékével behabarjuk és összeforraljuk.

Tálaláskor a töltött karalábét tányérra szedjük és mellé kanalazzuk a szószt.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Cukormentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is