Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A friss zöldségeket meghámozzuk és feldaraboljuk. Egy serpenyőben felhevítjük az olívaolajat. A sárgarépát, a paprikát és a kétféle hagymát kb 5 percig dinszteljük, majd hozzáadjuk a zöldbabot, a zöldborsót, valamint a kukoricát és további 5 percig pirítjuk. Meghintjük a fűszerekkel, felöntjük a bulgur főzéséhez szükséges vízzel (360 ml) és addig forraljuk fedő alatt, alacsony lángon, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
2 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
enicipicikonyham
Beküldte: 2018.06.26.

Hozzávalók

Elkészítése

A friss zöldségeket meghámozzuk és feldaraboljuk.

Egy serpenyőben felhevítjük az olívaolajat. A sárgarépát, a paprikát és a kétféle hagymát kb 5 percig dinszteljük, majd hozzáadjuk a zöldbabot, a zöldborsót, valamint a kukoricát és további 5 percig pirítjuk.

Meghintjük a fűszerekkel, felöntjük a bulgur főzéséhez szükséges vízzel (360 ml) és addig forraljuk fedő alatt, alacsony lángon, míg minden zöldség teljesen megpuhul. Ekkor hozzáadjuk a bulgurt és alaposan megkeverjük.

Egyszer felforraljuk, majd elzárjuk alatta a lángot.

Fedő alatt 20 percig pihentetjük, addigra a bulgur szemei magába szívják a folyadékot és készre puhul.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
enicipicikonyham
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is