Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Fasírtok, gombócok

Toszkán húsgolyó

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Az egyik mozzarellát 6 szeletre, a másikat 6 egyenlő darabra vágjuk. A darált húst összedolgozzuk a túróval, majd a sóval, borssal, fűszerpaprikával és fél ek olasz/pizza fűszerkeverékkel ízesítjük. A masszát 6 részre osztjuk, enyhén ellapítjuk egyenként és a közepébe egy darab mozzarellát teszünk, majd golyóvá formázzuk. Egy jénaiba vagy kisebb tepsibe rakjuk. A felhevített olajon […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
2 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2018.02.27.

Hozzávalók

Elkészítése

Az egyik mozzarellát 6 szeletre, a másikat 6 egyenlő darabra vágjuk.

A darált húst összedolgozzuk a túróval, majd a sóval, borssal, fűszerpaprikával és fél ek olasz/pizza fűszerkeverékkel ízesítjük.

A masszát 6 részre osztjuk, enyhén ellapítjuk egyenként és a közepébe egy darab mozzarellát teszünk, majd golyóvá formázzuk.

Egy jénaiba vagy kisebb tepsibe rakjuk.

A felhevített olajon megdinszteljük az apróra vágott hagymát, hozzáadjuk az áttört fokhagymát, a maradék fűszerkeveréket és a sűrített paradicsomot is. További 1-2 percig főzzük, majd felöntjük a darabos paradicsommal és a tejszínnel. Sóval, borssal és a cukorral ízesítjük.

Összeforraljuk, majd a húsgolyókra öntjük.

Betoljuk a 200 fokra előmelegített sütőbe és kb 30-35 percig sütjük. Ekkor kivesszük, rátesszük a golyókra a mozzarella szeleteket és további 10 perc alatt ráolvasztjuk.

Köretként rizst vagy tésztát készítünk mellé.

YouTube Thumbnail

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Olasz Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is