Elkészítése
Hozzávalók:
- 25 dkg túró
- 1 fej vöröshagyma
- 4 gerezd fokhagyma
- só
- bors
- majoránna
- petrezselyemzöld
- kapor
- tejföl
- 2 nagyobb csirkemell
- 15 dkg bacon
- liszt
- tojás
- zsemlemorzsa
Elkészítése:
A csirkemell filéket vastagabb szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk és kicsit megsózzuk.
A szeletelt bacont centis csíkokra vágjuk, és serpenyőben kicsit megpirítjuk, majd hűlni hagyjuk. Addig a túrót sózzuk, borsozzuk és apróra vágott kaporral ízesítjük. Végül a pirított bacont is hozzáadjuk.
Az így kapott töltelékkel megtöltjük a csirkemellszeleteket, és a szokásos módon panírozzuk, majd sütjük.
[box style=”info”]Sült krumplival és salátával még finomabb de nagyon finom hidegen is[/box]


