Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Pörkölt, tokány, pecsenye

Ukrán gombás pecsenye

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A vajban sóval és borssal pároljuk az apróra vágott gombát, amíg a saját levét el nem főtte. Levesszük a tűzről, és hozzákeverjük a finomra aprított kemény tojásokat és a nyers tojást, majd, ha szükséges, utánaízesítjük. A húst hosszában, a tetején kétharmad részéig bevágjuk, így széthajtva V alakú nyílást kapunk, ahová beletömködjük a gombás tölteléket. A […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2013.02.02.

Hozzávalók

Elkészítése

A vajban sóval és borssal pároljuk az apróra vágott gombát, amíg a saját levét el nem főtte. Levesszük a tűzről, és hozzákeverjük a finomra aprított kemény tojásokat és a nyers tojást, majd, ha szükséges, utánaízesítjük.

A húst hosszában, a tetején kétharmad részéig bevágjuk, így széthajtva V alakú nyílást kapunk, ahová beletömködjük a gombás tölteléket. A húst kívülről megsózzuk, és kivajazott alufólialapra fektetjük. A fólia végeit a hús végeire simítjuk, hogy a töltelék ne folyjon ki, majd az egészet becsomagoljuk a fóliába.

Forró sütőben, a hús minőségétől függően, 1,5-2 órát sütjük. Végül kibontjuk a fóliából, visszahelyezzük a tűzálló tálra, és ha kedvünk van, a tetejét megszórjuk reszelt sajttal. Visszatoljuk a sütőbe, és a tetejét szépen megpirítjuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Gluténmentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is