Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Vadászpecsenye recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 8 szelet csontozott sertésborda
  • 1 szál sárgarépa
  • 1 fej vöröshagyma
  • 20 dkg gomba
  • 1 dl tejföl
  • 1 evőkanál liszt
  • 10 dkg füstölt szalonna
  • 1 evőkanál olaj
  • só
  • citromlé

Elkészítése

A kivert hússzeleteket a szalonnával megtűzdeljük, és az olajban a karikákra vágott sárgarépával meg hagymával megpirítjuk. Kevés vizet öntünk alá, és jó puhára pároljuk, végül a felszeletelt gombát belevetjük.

Lefedve még öt percig pároljuk, majd a liszttel elhabart tejföllel besűrítjük. Enyhén megcitromozzuk, és ha a szalonna nem túl sós, meg is sózzuk. Spagettival körítjük.

https://receptneked.wps.hu/egytaletelek/vadaszpecsenye/