Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A császárszalonnát vékonyra szeleteljük, magasabb oldalú serpenyőbe rózsaszínre sütjük mind a két oldalát,majd a szalonnát kiszedjük, a zsírban megpárolunk egy kisebb fej hagymát (lehet lila is) és a savanya káposztát. Héjába sült burgonyát adunk mellé köretnek.

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2011.07.16.

Hozzávalók

Elkészítése

A császárszalonnát vékonyra szeleteljük, magasabb oldalú serpenyőbe rózsaszínre sütjük mind a két oldalát,majd a szalonnát kiszedjük, a zsírban megpárolunk egy kisebb fej hagymát (lehet lila is) és a savanya káposztát. Héjába sült burgonyát adunk mellé köretnek.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is