Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Töltött káposzta

Zöldséges ételek

Vegás töltött káposzta

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Nincs értékelve)
Loading...
Megosztás:

Fél kiló rizst készre főztem, és fél kiló csicseriborsót megfőztem, amit előző este beáztattam, mint a babot. Amikor megfőtt, lecsurgattam, majd serpenyőben üvegesre pirítottam. Miután kihűlt, kávédarálón ledaráltam. Mikor kihűltek a főtt hozzávalók, elkezdtem a fűszerezést, kóstolgatást, majd ismét fűszerezést és kóstolgatást. A fűszerezés elvileg ugyanúgy történt, mint a húsos tölteléknél. Annyi különbség van a […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.02.27.

Hozzávalók

Elkészítése

Fél kiló rizst készre főztem, és fél kiló csicseriborsót megfőztem, amit előző este beáztattam, mint a babot. Amikor megfőtt, lecsurgattam, majd serpenyőben üvegesre pirítottam. Miután kihűlt, kávédarálón ledaráltam.

Mikor kihűltek a főtt hozzávalók, elkezdtem a fűszerezést, kóstolgatást, majd ismét fűszerezést és kóstolgatást. A fűszerezés elvileg ugyanúgy történt, mint a húsos tölteléknél. Annyi különbség van a szokásos töltött káposztához képest, hogy most édes káposztába töltöttem. A káposztalevelek, amelyek túl kicsik voltak a töltéshez, aprókáposztaként kerültek az ételbe, fél kiló savanyú káposztával együtt.

Cserépedénybe bepakoltam a töltött káposztákat, majd másfél óra múlva szépen kivéve a sütőből, tálaltam. A sütőt nagyon kis lángra állítottam, hogy az étel emberi fogyasztásra alkalmas maradjon.

Ennyi az egész. Jó étvágyat!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is