Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tarhonyát olajon aranybarnára pirítjuk, majd felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje, és hagyjuk, hogy megpuhuljon. Amíg a tarhonya készül, a hagymát szeletekre vágjuk, és olajon elkezdjük pirítani. Rányomjuk a fokhagymát, megszórjuk őrölt pirospaprikával, hozzáadjuk a szeletekre vágott paprikát és paradicsomot. Felöntjük annyi vízzel, hogy éppen ellepje. Sóval és borssal ízesítjük, lecsó jellegű fűszerezéssel. Amikor a […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Tukora Melinda
Beküldte: 2012.12.11.

Hozzávalók

Elkészítése

A tarhonyát olajon aranybarnára pirítjuk, majd felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje, és hagyjuk, hogy megpuhuljon.

Amíg a tarhonya készül, a hagymát szeletekre vágjuk, és olajon elkezdjük pirítani. Rányomjuk a fokhagymát, megszórjuk őrölt pirospaprikával, hozzáadjuk a szeletekre vágott paprikát és paradicsomot. Felöntjük annyi vízzel, hogy éppen ellepje. Sóval és borssal ízesítjük, lecsó jellegű fűszerezéssel.

Amikor a paprika már majdnem megpuhult, hozzáadjuk a felkarikázott virslit, és csak addig főzzük, hogy a virsli még ne essen szét. Tarhonyával tálalva a legfinomabb!

Jó étvágyat kívánunk!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Olasz Évszak: Tavasz Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Tukora Melinda
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is