Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Nincs értékelve)
Loading...
Megosztás:

 Az apróra vágott hagymát zsírban megdinszteljük, hozzáadjuk a káposztát, és fedő alatt kb. fél órát puhítjuk. A kolozsvári szalonnát vízbe megpároljuk, majd pirosra sütjük, apróra vágott fokhagymával megszórjuk. A héjában főtt burgonyát megpucoljuk, és 4-6 szeletre vágjuk. Tányérra tesszük, rátesszük elosztva a káposztát, és a szalonnát. Ízlés szerint meghintjük őrölt paprikával

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2010.07.21.

Hozzávalók

Elkészítése

 Az apróra vágott hagymát zsírban megdinszteljük, hozzáadjuk a káposztát, és fedő alatt kb. fél órát puhítjuk. A kolozsvári szalonnát vízbe megpároljuk, majd pirosra sütjük, apróra vágott fokhagymával megszórjuk. A héjában főtt burgonyát megpucoljuk, és 4-6 szeletre vágjuk. Tányérra tesszük, rátesszük elosztva a káposztát, és a szalonnát. Ízlés szerint meghintjük őrölt paprikával

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is